Cakesmash Senna 1 jaar

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 11:06

Cakesmash fotoshoots zijn het helemaal op het moment. Als je zoontje of dochtertje bijna een jaar word kan je een Cakesmash fotoshoot inplannen. Dan laat jij je kindje kennismaken met de taart en laat je dat speciale moment vastleggen door een fotograaf! Leuke foto's voor bijvoorbeeld de uitnodiging van hun eerste verjaardag of gewoon in hun plakboek leuk om later erop terug te kijken.

Cakesmash fotoshoot
Cakesmash fotoshoot

Zo had ik de eer om Senna zijn Cakesmash fotoshoot te mogen fotografen! Senna is een heerlijk knap mannetje die in mei alweer 1 word.

Samen met zijn moeder kwam Senna naar de studio. De taart stond al te wachten in de koelkast en ik was al lekker bezig geweest met de versiering. Senna kreeg zijn broek, bretels en strikje aan. Haartjes nog even in de gel en we waren klaar voor de cakesmash!  

Een beetje onwennig toen hij bij de taart werd gezet. Eerst een vingertje en daarna ging het handje erin. Voor een jochie wat altijd overal hard opslaat... Was hij wel wat zuinig met de taart... Alsnog heeft hij lekker gesmuld van de taart en lekker erin zitten porren! De ballonen eromheen waren ook interessant , want daar ging Senna ook lekker mee in de weer!

Uiteindelijk een zeer geslaagde Cakesmash fotoshoot geworden!

Cakesmash fotoshoot
Cakesmash fotoshoot
Cakesmash fotoshoot
Cakesmash fotoshoot
Cakesmash fotoshoot

Taart gemaakt door Jolanda's taarten.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.